Hozzávalók:
- 2 db csiremell vagy 8 csirkecomb
- só
- bors
- sült csirke fűszerkeverék
- olaj
- 4 evőkanál méz
- 4 evőkanál magos mustár
A csirkemellről leszedem a bőrt és feldarabolom. A tepsibe kevés olajat öntök, és a sóval, borssal, csirke fűszerkeverékkel megszórt húsokat szorosan egymás mellé teszem. A mézet és a mustárt összekeverem és jól bekenem vele a csirkéket. Alufóliával befedem és forró sütőbe teszem. Kb. 30 percig sütöm, majd leveszem a fóliát, és ha maradt még egy kis mézes keverék, azt rákenem. 10 perc alatt megpirítom a tetejét.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.