Hozzávalók:
- Kis tubus majonéz
- 2dl tejföl
- fehér bors
- citrom
- mustár
- cukor
- 2 savanykás alma
- 20 dkg párizsi
- 2 ecetes uborka
- 5dkg edami sajt
A majonézből és a tejfölből tartármártást készítek. Ízesítem a fehér borssal, egy-két csepp citrommal, cukorral és egy teáskanál mustárral. Az almát meghámozom, a magházát eltávolítom és kb. fél centis kockákra vágom. A párizsit vékony csíkokra vágom, az uborkát és a sajtot szintén kis kockákra aprítom. Az egészet a tartárhoz keverem és a hűtőben néhány órát állni hagyom, hogy az ízek összeérjenek.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.