Hozzávalók:
- 2 csirkemell,
- 20dkg gomba,
- 2 csirkemáj,
- 4 vékony szelet főtt kötözött sonka,
- 1vöröshagyma,
- olaj,vaj,
- 10dkg többféle reszelt sajt,
- 2 dl tejföl,
- 1 tk szárított tárkonylevél,
- 1 mk só , bors
A csirkemelleket kicsontozom. ( Én még kettévágom úgy, hogy ne legyen vastag, így egy mellből 4 helyett 6 szeletet kapok.) Kiverem és megsózom a húsokat. Az olajon megfonnyasztom a hagymát, hozzáadom a felszeletelt gombát, majd a csirkemájat is. 5-10 perc alatt átsütöm. Tűzállótálat vajjal kikenek. A húsokat vajon átsütöm , majd szorosan egymás mellé a tálba teszem. Rászórom a májas-gombás ragut, és a sonkával beborítom. Rászórom a sajtot, végül rálocsolom a tárkonnyal és sóval, borssal elkevert tejfölt. Alufóliával lezárom és kb. 30 percig sütöm, majd leveszem a fóliát ,s megpirítom a tetejét. Nagy tál salátával tálalom, de ha éhes a család a sült krumpli is elkél.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.