Hozzávalók:
- 2 csirkemell
- 1dl tej
- liszt
- 2 tojás
- kevés olaj
- fél citrom leve
- 1 evőkanál mustár
- zsemlemorzsa
- apróra vágott petrezselyem
- 1 citrom húsa
- cayenne bors
- só,
A csirkemelleket hosszában csíkokra vágom. Egymás után megforgatom a tejben, lisztben, majd a tojásban, amibe belekevertem a citromlét és a mustárt. Végül a petrezselyemmel, a citromhússal, cayenne borssal elkevert zsemlemorzsába forgatom. Közepes tűzön olajban átsütjük.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.