Hozzávalók:
- 2 csirkemell
- só
- liszt
- 2 tojás
- 35 dkg sajt / füstölt vagy vegyesen
- 2dl tejszín
- mokkáskanál szerecsendió
A csirkemelleket kicsontozom és szeletekre vágom, sózom. A csirkét először a lisztbe majd a tojásba és végül a reszelt sajtba mártom. Egy kivajazott tepsibe szorosan egymásmellé és egymásra teszem a panírozott szeleteket. Rászórom a maradék sajtot. A tejszínt összekeverem a szerecsendióval és ráöntöm a húsokra. Alufóliával lefedem, a tetejére egy két vaj darabkát teszek és előmelegített sütőben 30-35 percig sütöm, majd leveszem a fóliát és enyhén megpirítom a tetejét. Rizzsel tálalom.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.