Hozzávalók:
- 2 nagyobb csirkemell
- 1 doboz morzsolt csemegekukorica
- 5 dkg vaj
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 2dl tejszín
- 1 evőkanál liszt
- 1 teáskanál curry
- só és törött bors
A vöröshagymát megtisztítom és nagyon apróra vágom. A melegített vajon üvegesre fonnyasztom, majd hozzáteszem a kicsontozott és vékony csíkokra vágott csirkemellet. Megsózom, borssal és curryvel meghintem, erős tűzön lepirítom. Állandóan kevergetem, hogy egyenletesen piruljon a hús. Ezután liszttel meghintem, és néhány percig tovább sütöm, majd a kukoricát levével együtt hozzáöntöm. Rálocsolom a tejszínt és fedő alatt, gyakori keverés mellett puhára párolom. Párolt rizzsel tálalom.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.