Hozzávalók:
• 50 dkg csirkemellfilé
• 25 dkg aszalt szilva
• 25 dkg bacon
• 3 db alma
• 30dkg füstölt sajt
• só
• cukor
• fahéj
• 3dl tejszín
• olaj
A felcsíkozott csirkemellet( a fél csirkemellet keresztben 5 részre vágom, így könnyebben átsül) megsózom, majd fahéjban megforgatom és olajon megpirítom. A megmaradt (sós, fahéjas) olajhoz hozzáadom a tejszínt, az egy evőkanál cukrot és felmelegítem. Egy üvegedényben a csirkecsíkokra rászórom az almaszeleteket, az aszalt szilvát, ráöntöm a tejszínes olajat, rászórom a füstölt sajtot.
A tetejére bacont teszek. 30-40 perc alatt megsütöm.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Anesz. 2011.08.10. 20:38:37
Habzsidőzsi 2011.11.01. 20:31:34
feketemorzsa 2011.12.08. 20:37:59
Sikerült, finom volt, ez lesz nálunk Szenteste. Köszönet érte:-)