Hozzávalók:
• 2 csirkemell
• 1 kiskanál só
• 1 mokkáskanál őrölt bors
• 1 kiskanál pirospaprika
- juharszirup
Bundázáshoz:
• 20 dkg natúr kukoricapehely
• 1-1 mokkáskanál só, őrölt bors, pirospaprika
• liszt
• 3 tojás
A csirkemelleket kicsontozom, több szeletre vágom. Sóval, borssal és paprikával bedörzsölöm a húsokat. A kukoricapelyhet zacskóba teszem és húsverő kalapáccsal kicsit megtördelem, majd a sóval, borssal és pirospaprikával összekeverem. A hússzeleteket lisztbe, fölvert tojásba és a fűszeres kukoricapehelybe forgatom, majd bő forró olajban kisütöm. A húst juharsziruppal megöntözve és hasábburgonyával tálalom.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.