Hozzávalók:
- 1 csirkemell
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 tojás
- só
- csipet szerecsendióvirág
- liszt
- zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez
A csirkemelleket kicsontozom, és hosszában csíkokra vágom és besózom. A vöröshagymát megtisztítom, lereszelem és hozzákeverem a felvert tojáshoz, ízesítem a préselt fokhagymával és szerecsendió-virággal. A hússzeleteket először a lisztben megforgatom,majd a hagymás tojásban, ismét a lisztbe, majd a tojásba, végül a morzsába mártom. Forró olajban aranysárgára sütöm. Salátával, tartármártással kínálom.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.